ΑΡΧΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πρόσφατα νέα
Εκδηλώσεις/Συνεργασίες
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύντομη παρουσίαση του ΔΠΜΣ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης
Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης
Θεματικές Ενότητες
Διπλωματικές εργασίες
Συχνές Ερωτήσεις
ΦΟΙΤΗΣΗ
Διαδικασία Εισαγωγής – Κριτήρια Επιλογής Νέων Φοιτητών
Εγγραφή – Τέλος φοίτησης
Χρονοδιάγραμμα Σπουδών – Διάρκεια Φοίτησης
Διδασκαλία-Εξετάσεις
Αξιολόγηση ΔΠΜΣ
Υποτροφίες – Παροχές
Υποχρεώσεις φοιτητών
Κανονισμός Σπουδών
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
H άποψη των φοιτητών για το ΔΠΜΣ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Διοίκηση του ΔΠΜΣ
Διδακτικό Προσωπικό
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
eClass
ClassWeb
Webmail
Collaborative Tool
e-gram
Νέα
ΑΡΧΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Πρόσφατα νέα
Εκδηλώσεις/Συνεργασίες
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύντομη παρουσίαση του ΔΠΜΣ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης
Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης
Θεματικές Ενότητες
Διπλωματικές εργασίες
Συχνές Ερωτήσεις
ΦΟΙΤΗΣΗ
Διαδικασία Εισαγωγής – Κριτήρια Επιλογής Νέων Φοιτητών
Εγγραφή – Τέλος φοίτησης
Χρονοδιάγραμμα Σπουδών – Διάρκεια Φοίτησης
Διδασκαλία-Εξετάσεις
Αξιολόγηση ΔΠΜΣ
Υποτροφίες – Παροχές
Υποχρεώσεις φοιτητών
Κανονισμός Σπουδών
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
H άποψη των φοιτητών για το ΔΠΜΣ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Διοίκηση του ΔΠΜΣ
Διδακτικό Προσωπικό
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων
Ολόκληρες τις εργασίες μπορείτε να τις αναζητήσετε στην
ιστοσελίδα
της Βιβλιοθήκης του Γ.Π.Α.
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021
Μαρία Γ. Παναγούλια – «Αξιοποίηση των κτηνοτροφικών αποβλήτων για την παραγωγή βιοαερίου: μια βιώσιμη προοπτική»
Ευτυχία Ε. Φιωτάκη – «Τομεακά Προγράμματα Ελαιουργικών Φορέων: η μέχρι τώρα εμπειρία και οι προοπτικές»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020
Μαρία Γ. Γιαλελή – «Στρατηγική Μάρκετινγκ στον αγροτουρισμό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο ρόλος του facebook»
Ζωή Δ. Κώνστα – «Το στρατηγικό μάρκετινγκ διασύνδεσης του τουρισμού εμπειρίας με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα: Μελέτη Περίπτωσης – Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»
Αγγελική Ν. Τρούμπουλου – «Στρατηγική μάρκετινγκ επιρροής για τη βελτιστοποίηση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Εφαρμογή στον κλάδο χυμών και αναψυκτικών»
Χρυσούλα Π. Θεοδωρίδου – «Εφαρμογή του μέτρου της προαιρετικής συνδεδεμένης στήριξης και οι επιπτώσεις του στην ελληνική γεωργία»
Στυλιανός Α. Μπαλάσης – «Καινοτόμες εφαρμογές διαχείρισης και παρακολούθησης πτηνοτροφικών μονάδων»
Καλογήρη Μ. Ιωάννα – «Οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊου στην αλιευτική αγορά»
Σεραφείμ Κ. Αργυράκος – «Επιχειρηματικό Σχέδιο για τη Δημιουργία Επιδεικτικού Αγροκτήματος στην Ανατολική Αττική»
Μαρία Β. Κοντζικλίδη – «Αξιοποίηση πτηνοτροφικών αποβλήτων μια φιλοπεριβαλλοντική προσέγγιση»
Μαρία Α. Τζιφή – «Ανάπτυξη αγροδιατροφικού κέντρου στο νέο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μελέτη περίπτωσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-Δημιου
Κωνσταντίνα Π. Ακαμάτη – «Περιβαλλοντική επίδραση και βιωσιμότητα μιας εκτατικής εκτροφής μαύρου χοίρου»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019
Χρυσαυγή Γ. Τόλη – «Επιχειρηματικό σχέδιο για ανάπτυξη καινοτομίας σε μελισσοκομική επιχείρηση – Περίπτωση παραγωγής καραμελών με πρόπολη»
Χρυσούλα Β. Πατατουκάκη – «Ρόλος της ΚΑΠ στα παραγωγικά συστήματα που βασίζονται σε αυτόχθονες φυλές προβάτων»
Ιωάννης Δ. Κιένης – «Έρευνα αγοράς σε σχέση με την συμπεριφορά καταναλωτών σε αγροτικά προϊόντα και τρόφιμα κατά την περίοδο της COVID-19»
ΒΑΪΤΣΟΣ ΑΘ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – «Μελέτη ίδρυσης εκτροφείου πτερωτών θηραμάτων»
Mπρατσιάκος Σ. Παναγιώτης – «Επιχειρηματικό πλάνο δημιουργίας τυποποιητικης εξαγωγικής μονάδας ελαιολάδου στην περιοχή Στρέφη Μεσσηνίας»
Ελένη Γ. Δημητρίου – Εφαρμογή της πρωτοβουλίας «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, ΤΑΠΤΟΚ» στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων
Χριστίνα Π. Παντελή- «Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα – Ορθές Πρακτικές Υπηρεσιών Logistics ψυγείων φρούτων και λαχανικών»
Μαρία – Ζωή Α. Κρίτσα – «Το κόστος μετάβασης προς παραγωγικά συστήματα βελτιωμένης ευζωίας στην ωοπαραγωγό πτηνοτροφία»
Ηλέκτρα Γ. Κιρατζιή – «Προοπτικές ανάδειξης μιας περιοχής και ενίσχυσης του Brand Name με βάση τη μοναδικότητα αγροτικών προϊόντων»
Ζαντιώτη Π. Χριστίνα – «Προστιθέμενη Αξία Ελληνικών Αλιευμάτων Αυθεντικότητα, Ποιότητα και Φρεσκότητα»
Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018
Γρηγορία Μοιρισκλάβου – «Προτάσεις μάρκετινγκ για την αξιοποίηση ανθοκομικών προϊόντων στις τουριστικές αγορές»
Αθανάσιος Γκαρπούσης – «Ολοκληρωμένη Πολυτροφική Υδατοκαλλιέργεια: διερεύνηση της δυνατότητας εκτροφής Δίθυρων Μαλακίων σε θαλάσσιο πάρκο πλωτών ιχθυοκλωβών»
Φωτεινή Α. Τράγου – «Επιχειρηματικό σχέδιο δημιουργίας επιχείρησης παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού ελληνικών παραδοσιακών ποικιλιών»
Παπαντωνίου Χ. Ιωάννα – «Επιχειρηματικό Σχέδιο Ίδρυσης Μικροζυθοποιίας Για Παραγωγή Μπύρας Εμπλουτισμένης Με Αρωματικά Φυτά»
Παναγιωτακοπούλου Μαρία – «Η προβατοτροφία στην ορεινή Αχαΐα Η περίπτωση της Δάφνης – Προτάσεις για εξέλιξη»
Μαρία Π. Πανάγαρη – «Μελέτη εφικτότητας ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου λειτουργίας μονάδας συσκευασίας φρούτων και λαχανικών»
Ευσταθία Χ. Ρήγα – «Το αγροτοδιατροφικό σύστημα του αιγοπρόβειου γάλακτος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας»
Γεώργιος-Ιωάννης Σ. Κατσαρός – «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον Αγροτικό Χώρο Η Περίπτωση του Νομού Ευβοίας»
Γεώργιος I. Μπαλατσούρας – «Επιχειρηματικό Σχέδιο παραγωγής- τυποποίησης οίνου και σχετικών αγροτουριστικών δράσεων από τοπικό οινοποιείο στην Ορεινή Φω
Βασιλική Θ. Κοτσώνη – «Η Συμβολή της Βόσκησης στα Συστήματα Εκτροφής Αιγοπροβάτων στην Ηλεία»