Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων

Διπλωματικές εργασίες αποφοίτων

Ολόκληρες τις εργασίες μπορείτε να τις αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης του Γ.Π.Α.

Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Ισίδωρος Κ. Μαρκάκης – «Χρήση αρωματικών φυτών στη διατροφή του μαγιάτικου (Seriola dumerili) ως φυσικά αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριακά και αντιπαρασιτικά: οικονομικές επιπτώσεις από τη χρήση τους»   

Μαρία Κωνσταντίνα Θ. Κοσμοπούλου – «Επιχειρηματικό σχέδιο ίδρυσης επιχείρησης παραγωγής λικέρ με τη χρήση ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων» 

Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Θεοδώρα Γ. Γαρδικιώτη- «Οικονομική και περιβαλλοντική διαχείριση της καλλιέργειας ελιάς και κουμ κουάτ στην Κέρκυρα» 

Αναστάσιος Γ. Πλατής- «Σύγχρονες εξελίξεις στην καλλιέργεια υδρόβιων φυτικών οργανισμών» 

Διονύσιος Θ. Παυλόπουλος – «Δείκτες αποδέσμευσης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής ποιότητας: οι περιπτώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου» 

Αθανάσιος Γ. Υφαντής – «Επιχειρηματικό Σχέδιο λειτουργίας εντομοτροφείου για την παραγωγή πρωτεΐνης ζωικής χρήσης» 

Νίκη Γ. Μαρούτα – «Τεχνικοοικονομική Ανάλυση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων που εντάχθηκαν στο μέτρο των Επενδυτικών Ενισχύσεων. η περίπτωση της Π.Ε. Αρκαδίας» 

Σμπυράκος Κ. Παναγιώτης – «Ανάλυση Κοστολόγησης της καλλιέργειας εσπεριδοειδών Βαλέντσια στη Σκάλα Λακωνίας» 

Παύλος Γ. Μακρίδης – «Επιχειρηματικό σχέδιο δημιουργίας μονάδας παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ακτινιδίου (πράσινου και κίτρινου) στον νομό Πιερίας» 

Καρολίνα Ν. Μητσούλη – «Συγκριτική μελέτη Ελλάδας- Κύπρου αναφορικά  με την τιμολογιακή πολιτική της ύδρευσης» 

Ελευθερία Η. Δαφοπούλου – «Χάρτης αντίληψης τοποθέτησης προϊόντων(perceptual mapping) ως εργαλείο επιχειρηματικότητας: εμπειρική διερεύνηση στην ελληνική αγορά του κρασιού» 

Ευστάθιος Κ. Βελισσαράκος – «Επιχειρηματικό σχέδιο για επέκταση υφιστάμενης γεωργικής εκμετάλλευσης καλλιέργειας σύκων» 

Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

Μιχαήλ Θ. Καραγιάννης – «Επιχειρηματικό σχέδιο καλλιέργειας ακτινιδίου στην περιοχή Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης» 

Νικόλαος Ι. Καραγιάννης – «Οδηγός πιστοποίησης και συγκριτική ανάλυση κόστους ωφελειών για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων:  η περίπτωση των αποξηραμένων σύκων Ταξιάρχη Ευβοίας, στη Γαλλία» 

Μαρία Ν. Φραγκαντώνη – «Μελέτη επέκτασης και εκσυγχρονισμού μονάδας ωοπαραγωγικών ορνίθων τύπου αχυρώνα στα Μέγαρα Αττικής» 

Μαρία Ι. Ρήγα – «Μελέτη μετατροπής του παραγωγικού συστήματος ωοπαραγωγικής μονάδας από κλωβοστοιχία σε αχυρώνα» 

Κωνσταντίνα Α. Ζαχαρούλη – «Ρόλος του παράγοντα “Παγκόσμια Κατάταξη” στις μηχανές αναζήτησης για την επίτευξη στρατηγικών στόχων ψηφιακού μάρκετινγκ: εφαρμογή στα φυτικά και γαλακτοκομικά προϊόντα» 

Εμμανουήλ Γιάνκος – «Βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης (SEO) με τη χρήση λέξεων κλειδιών (KEYWORDS) στην πλατφόρμα του YouTube με πεδίο εφαρμογής την βιώσιμη αλιεία. » 

Γεώργιος Ι. Προδρομίδης – «Μάρκετινγκ συνεργατών με τη χρήση των Google ad, για την προώθηση του κλάδου συμπληρωμάτων διατροφής» 

Αθανάσιος Σ. Νικόπουλος – «Έρευνα συνεργατικών-συνεταιριστικών σχημάτων στον πρωτογενή τομέα της επαρχίας Φαρσάλων» 

Κυριακή Ι. Στειακάκη – «Καλλιέργεια γλυκάνισου και καταγραφή περιπτώσεων στη Χίο και τη Λέσβο» 

Μαρία Γ. Γιαλελή – «Στρατηγική Μάρκετινγκ στον αγροτουρισμό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο ρόλος του facebook»

Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019

Χριστίνα Ν.  Χλαπανίδα – «Βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα ενέργειας από βιομάζα στο ν. Λάρισας» 

Χρυσαυγή Γ. Τόλη – «Επιχειρηματικό σχέδιο για ανάπτυξη καινοτομίας σε μελισσοκομική επιχείρηση – Περίπτωση παραγωγής καραμελών με πρόπολη»   

Χρυσούλα Β. Πατατουκάκη – «Ρόλος της ΚΑΠ στα παραγωγικά συστήματα που βασίζονται σε αυτόχθονες φυλές προβάτων»  

Ιωάννης Δ. Κιένης – «Έρευνα αγοράς σε σχέση με την συμπεριφορά καταναλωτών σε αγροτικά προϊόντα και τρόφιμα κατά την περίοδο της COVID-19»

ΒΑΪΤΣΟΣ ΑΘ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – «Μελέτη ίδρυσης εκτροφείου πτερωτών θηραμάτων»

Mπρατσιάκος Σ. Παναγιώτης – «Επιχειρηματικό πλάνο δημιουργίας τυποποιητικης εξαγωγικής μονάδας ελαιολάδου στην περιοχή Στρέφη Μεσσηνίας»

Ελένη Γ. Δημητρίου – Εφαρμογή της πρωτοβουλίας «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, ΤΑΠΤΟΚ» στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων

Χριστίνα Π. Παντελή- «Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα – Ορθές Πρακτικές Υπηρεσιών Logistics ψυγείων φρούτων και λαχανικών»

Μαρία – Ζωή Α. Κρίτσα – «Το κόστος μετάβασης προς παραγωγικά συστήματα βελτιωμένης ευζωίας στην ωοπαραγωγό πτηνοτροφία»

Ηλέκτρα Γ. Κιρατζιή – «Προοπτικές ανάδειξης μιας περιοχής και ενίσχυσης του Brand Name με βάση τη μοναδικότητα αγροτικών προϊόντων»

Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018

Γρηγορία Μοιρισκλάβου – «Προτάσεις μάρκετινγκ για την αξιοποίηση ανθοκομικών προϊόντων στις τουριστικές αγορές»

Αθανάσιος Γκαρπούσης – «Ολοκληρωμένη Πολυτροφική Υδατοκαλλιέργεια: διερεύνηση της δυνατότητας εκτροφής Δίθυρων Μαλακίων σε θαλάσσιο πάρκο πλωτών ιχθυοκλωβών»

Φωτεινή Α. Τράγου – «Επιχειρηματικό σχέδιο δημιουργίας επιχείρησης παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού ελληνικών παραδοσιακών ποικιλιών»

Παπαντωνίου Χ. Ιωάννα – «Επιχειρηματικό Σχέδιο Ίδρυσης Μικροζυθοποιίας Για Παραγωγή Μπύρας Εμπλουτισμένης Με Αρωματικά Φυτά»

Παναγιωτακοπούλου Μαρία – «Η προβατοτροφία στην ορεινή Αχαΐα Η περίπτωση της Δάφνης – Προτάσεις για εξέλιξη»

Μαρία Π. Πανάγαρη – «Μελέτη εφικτότητας ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου λειτουργίας μονάδας συσκευασίας φρούτων και λαχανικών»

Ευσταθία Χ. Ρήγα – «Το αγροτοδιατροφικό σύστημα του αιγοπρόβειου γάλακτος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας»

Γεώργιος-Ιωάννης Σ. Κατσαρός – «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον Αγροτικό Χώρο Η Περίπτωση του Νομού Ευβοίας»

Γεώργιος I. Μπαλατσούρας – «Επιχειρηματικό Σχέδιο παραγωγής- τυποποίησης οίνου και σχετικών αγροτουριστικών δράσεων από τοπικό οινοποιείο στην Ορεινή Φω

Βασιλική Θ. Κοτσώνη – «Η Συμβολή της Βόσκησης στα Συστήματα Εκτροφής Αιγοπροβάτων στην Ηλεία»