Φοιτητές Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Category

Ισίδωρος Κ. Μαρκάκης – «Χρήση αρωματικών φυτών στη διατροφή του μαγιάτικου (Seriola dumerili) ως φυσικά αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριακά και αντιπαρασιτικά: οικονομικές επιπτώσεις από τη χρήση τους» 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία “Χρήση αρωματικών φυτών στη διατροφή του μαγιάτικου (Seriola dumerili) ως φυσικά αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριακά και αντιπαρασιτικά: οικονομικές επιπτώσεις από τη χρήση τους” “Use of aromatic plants in the […]

Ιωάννης Χρ. Γκίκας – «Τεχνικοοικονομική ανάλυση για την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση του αρωματικού φυτού Βασιλικός» 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ   – ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΔΠΜΣ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία   “Τεχνικοοικονομική ανάλυση για την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση του αρωματικού φυτού Βασιλικός” “Technoeconomic analysis for production, alteration and distribution of aromatic plant of Basil” Ιωάννης […]

Μαρία Κωνσταντίνα Θ. Κοσμοπούλου – «Επιχειρηματικό σχέδιο ίδρυσης επιχείρησης παραγωγής λικέρ με τη χρήση ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων» 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ   ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ   Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία Επιχειρηματικό σχέδιο ίδρυσης επιχείρησης παραγωγής λικέρ με τη χρήση ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων “Business plan for the establishment of a liqueur production company using Greek aromatic plants […]