Ζούνη Γεωργία

Η Δρ. Γεωργία Ζούνη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στο Τουριστικό Μάρκετινγκ (Ph.D.) από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διδάσκει τα μαθήματα Τουριστικό Μάρκετινγκ, Τουριστική Καταναλωτική Συμπεριφορά και Ψυχολογία, Εναλλακτικές και Ειδικές Μορφές Τουρισμού, Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη, Διαχείριση Ταυτότητας για Προορισμούς και Τουριστικές Επιχειρήσεις (Brand Management) και Νέα Ψηφιακά Μέσα στο Μάρκετινγκ του Τουρισμού. Επιπλέον, διδάσκει Τουριστικό και Πολιτιστικό Μάρκετινγκ στα μεταπτυχιακά Προγράμματα MBA Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτιστική Διαχείριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το University of Kent, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έως σήμερα έχει συμβάλλει στην ακαδημαϊκή κοινότητα με επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά, εκδόσεις, κεφάλαια σε βιβλία μετά από κρίση και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια Μάρκετινγκ και ως reviewer στις κορυφαίες ενώσεις του Μάρκετινγκ & του Μάνατζμεντ παγκοσμίως.

Είναι μέλος Διεθνών (American Marketing Association, European Marketing Academy) κι Ελληνικών Ενώσεων (Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, κλπ).