Βράβευση φοιτητριών του ΔΠΜΣ στον 3ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας Γ.Π.Α. του Innovinagri

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής ιδέας ΓΠΑ που διοργάνωσε το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Μεταφοράς Τεχνολογίας (InnovInAgri) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου 2020 με την υποστήριξη του Χρηματιστήριου Αθηνών, το οποίο ήταν Χορηγός Δράσης του Διαγωνισμού με θέμα την «Παρουσίαση και Βράβευση Επιχειρηματικών Σχεδίων Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας».

Την 1η θέση έλαβε η ομάδα των φοιτητριών του Δ.Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη» κ.κ. Β. Σασσάλου και Χρ. Χλαπανίδα, με το επιχειρηματικό σχέδιο «milk thistle–coffee»:

Σύντομη περιγραφή της βραβευμένης πρότασης:

Υποκατάστατο καφέ “milk thistle- coffee”. Ένα αγκάθι που πίνεται!

Υποκατάστατο καφέ, από καβουρδισμένους καρπούς γαϊδουράγκαθου βιολογικής καλλιέργειας, σε δύο τύπους: espresso, ή cold brew,. Ένα εναλλακτικό ρόφημα απόλαυσης και ευεξίας, για την αποτοξίνωση του οργανισμού από χημικά πρόσθετα των τροφών, από περιβαλλοντικούς ρύπους, αλλά και από τις τοξίνες που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός του ανθρώπου. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν στο είδος του.

Leave a Reply